22610 20975
Δαιδάλου 11, Λιβαδειά 32131
info@eratott.gr
Image Alt

Ιταλία

Ιταλία

Aδιαμφισβήτητα, ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς της Ευρώπης! Η Ιταλία γοητεύει τους ταξιδιώτες για την μεσογειακή ιταλική κουζίνα, την απίθανη αρχιτεκτονική, την διαφορετικότητα των τοπίων και την απαράμιλλη τέχνη της. Στην πράξη είναι τόσα όλα αυτά που μπορεί κάποιος να δει και να απολαύσει στη χώρα αυτή, που σε κάνουν να θέλεις να την επισκεφτείς ξανά και ξανά. Ορισμένοι από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς σταθμούς της Ιταλίας είναι η Ρώμη, η Φλωρεντία, η Βενετία και το Μιλάνο!

Ρώμη

Η Αιώνια Πόλη, η καρδιά του Δυτικού Πολιτισμού για περισσότερο από 250 χρόνια. Μία φορά ποτέ δεν είναι αρκετή για να ανακαλύψει κανείς τους ανεκτίμητους θησαυρούς της Ρώμης.
Βατικανό, Κολοσσαίο, Fontana di Trevi αρχίζουν ως μία απλή περιήγηση για τον ταξιδιώτη και καταλήγουν σε μία συναρπαστική εμπειρία γεμάτη από συναισθήματα θαυμασμού και υπεροχής. Η εξερεύνηση των υπογείων αρχαιολογικών θαυμάτων, οι περιπλανήσεις στις γειτονιές της περιοχής Trastevere, η ιταλική pizza, το gelato και φυσικά ο μοναδικός ιταλικός espresso είναι οι χαρακτηριστικές γεύσεις που απολαμβάνει κανείς σε αυτήν την μοναδική πόλη!